€55,00 EUR

Katja Kokko Oy (y-tunnus 2867119-9) (jäljempänä verkkokauppa) myy verkkokursseja luonnollisille tai juridisille henkilöille (jäljempänä asiakas). Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat ilmoitetaan arvonlisäverollisina. Tuotteet sisältävät arvonlisäveroa 24%.

Verkkokaupan yhteystiedot
Sähköposti: hello@yinyourskin.com

Tilaaminen
Tilaus astuu voimaan maksamalla verkkokaupan kassatoiminnossa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot sekä tuotteen hinnan. Tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse tilaushetkellä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistuksesta ilmenee tilattu tuote sekä hinta.

Maksaminen
Maksutapoina toimivat Stripe- ja Paypal maksuvälittäjien kautta yleisimät pankki- ja luottokortit. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. 

Toimitus ja palautus
Tuotteella ei ole palautusoikeutta. Verkkokurssin tilauksen voi peruuttaa 14 vrk kuluessa ostopäivästä lähtien, mikäli sen sisältöä ei ole avattu. Kurssialusta havaitsee automaattisesti, kun sisältö avataan.

Asiakkaan on välittömästi toimituksen jälkeen tarkastettava tuotteen toimivuus ja reklamoitava toimimattomuudesta tai muusta toimituksessa havaitusta virheestä ja puutteesta viivytyksettä.

Online-luento: Ihon epätasapainotilat kiinalaisen lääketieteen näkökulmasta

Tämän online-luennon aikana sukelletaan yleisimpien ihon epätasapainotilojen syihin ja hoitoon kiinalaisen lääketieteen näkökulmasta.
 
Epätasapainotilojen diagnostiikkaa voi tehdä kiinalaisessa lääketieteessä eri lähestymistavoilla. Yksi yleisin ja helposti ymmärrettävin lähestymistapa on viiden elementin teorian mukaiset ulkoiset patogeenit. Luennon aikana perehdytään näihin patogeeneihin sekä siihen, kuinka ne ilmentyvät kasvoilla.
 
Käymme läpi seuraavat ihon epätasapainotilat:
 
- Akne
- Rosacea
- Perioraalidermatiitti
- Atopia
- Pigmenttiläiskät
 
Lisäksi luennolla käydään läpi täsmävinkit epätasapainotilojen hoitoon kiinalaisen lääketieteen näkökulmasta elintavoilla ja itsehoidolla. Kiinalaisessa lääketieteessä elintapoihin liittyvät ohjeet ja muut itsehoito kuuluvat käsitteen Yang Sheng alle. Yang Sheng tarkoittaa elämän ravitsemista tai ylläpitämistä. Sana Yang viittaa tukemiseen ja ravitsemiseen ja sana Sheng elämään tai elämiseen.
 
Luentotallenne on katsottavissa 90 päivää. Luentodiat saat ladattua itsellesi pdf-tiedostona.
 
Luennon hinta:
Alv 0 % 44,35 €
Alv 24 %  10,65 %
Yhteensä: 55,00 €