€95,00 EUR

Katja Kokko Oy (y-tunnus 2867119-9) (jäljempänä verkkokauppa) myy verkkokursseja luonnollisille tai juridisille henkilöille (jäljempänä asiakas). Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat ilmoitetaan arvonlisäverollisina. Tuotteet sisältävät arvonlisäveroa 24%.

Verkkokaupan yhteystiedot
Sähköposti: hello@yinyourskin.com

Tilaaminen
Tilaus astuu voimaan maksamalla verkkokaupan kassatoiminnossa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot sekä tuotteen hinnan. Tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse tilaushetkellä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistuksesta ilmenee tilattu tuote sekä hinta.

Maksaminen
Maksutapoina toimivat Stripe- ja Paypal maksuvälittäjien kautta yleisimät pankki- ja luottokortit. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. 

Toimitus ja palautus
Tuotteella ei ole palautusoikeutta. Verkkokurssin tilauksen voi peruuttaa 14 vrk kuluessa ostopäivästä lähtien, mikäli sen sisältöä ei ole avattu. Kurssialusta havaitsee automaattisesti, kun sisältö avataan.

Asiakkaan on välittömästi toimituksen jälkeen tarkastettava tuotteen toimivuus ja reklamoitava toimimattomuudesta tai muusta toimituksessa havaitusta virheestä ja puutteesta viivytyksettä.

 

 

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

Kasvojen lihakset ja ilmeiden anatomia – lisää tehoa kasvohierontaan

Tallenne 1.9.2022 pidetystä luennosta. Katseluaikaa on 90 päivää ostosta lähtien.

Ostettuasi paikan luennolle, saat sähköpostiisi tunnukset kurssialustalle, josta löydät videotallenteen luennosta sekä luentomaterliaalin ladattavana pdf-tiedostona.

Luennon hinta 76,61€ + alv 24 %
Hinta yhteensä 95 €

Tälle luennolle on herännyt suuri tarve kosmeettisen gua shan ammattilaiskoulutuksissa. Kasvojen lihasten anatomian tunteminen on perusasia, joka jokaisen kosmetologin tulisi tuntea erityisesti silloin, jos on erikoistunut kasvojen manuaalikäsittelyyn eli erilaisiin kasvohierontoihin. Kun tunnet anatomian, osaat räätälöidä asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin sopivia hoitoja ja saat lisää tehoa kasvohierontaan.

Kahden tunnin intensiivisen luennon aikana käydään yksitellen läpi kasvojen ja pään alueen eri lihasryhmät sekä jokaisen lihaksen origo, insertio ja funktio. Lisäksi luennolla perehdytään kasvojen ilmeiden anatomiaan.