€95,00 EUR

Katja Kokko Oy (y-tunnus 2867119-9) (jäljempänä verkkokauppa) myy verkkokursseja luonnollisille tai juridisille henkilöille (jäljempänä asiakas). Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat ilmoitetaan arvonlisäverollisina. Tuotteet sisältävät arvonlisäveroa 24%.

Verkkokaupan yhteystiedot
Sähköposti: hello@yinyourskin.com

Tilaaminen
Tilaus astuu voimaan maksamalla verkkokaupan kassatoiminnossa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot sekä tuotteen hinnan. Tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse tilaushetkellä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistuksesta ilmenee tilattu tuote sekä hinta.

Maksaminen
Maksutapoina toimivat Stripe- ja Paypal maksuvälittäjien kautta yleisimät pankki- ja luottokortit. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. 

Toimitus ja palautus
Tuotteella ei ole palautusoikeutta. Verkkokurssin tilauksen voi peruuttaa 14 vrk kuluessa ostopäivästä lähtien, mikäli sen sisältöä ei ole avattu. Kurssialusta havaitsee automaattisesti, kun sisältö avataan.

Asiakkaan on välittömästi toimituksen jälkeen tarkastettava tuotteen toimivuus ja reklamoitava toimimattomuudesta tai muusta toimituksessa havaitusta virheestä ja puutteesta viivytyksettä.

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

Online workshop: bruksismin itsehoito

Kärsitkö bruksismista tai kireistä purentalihaksista? Autan sinua vapauttamaan purentalihasten jännitykset opettamalla sinulle tehokkaimmat itsehoidon metodit bruksismiin. Lopputuloksena lihasjännitykset vapautuvat, kasvot ja hermosto rentoutuvat ja koko kasvojen yleisilme kirkastuu ja virkistyy.

Bruksismin itsehoito workshop sisältää:

- Kahden tunnin online workshopin, jossa perehdytään bruksismin taustalla oleviin syihin kiinalaisen lääketieteen näkökulmasta.

- Purentalihasten hoidon kosmeettisella gua shalla ja akupainannalla. Hoidossa ei keskitytä pelkästään purentalihasten käsittelyyn, vaan hoidetaan myös niitä lihaksia, joihin purentalihasten jännitykset usein vaikuttavat. Lopputulos kirkastaa kasvojen yleisilmettä kokonaisvaltaisesti ja voi myös kohottaa kasvojen piirteitä.

- Yin Your Skin Deep Release syvärentoutusharjoituksen, johon yhdistyy suomalaisen pop-artistin ja säveltäjän IRENEn säveltämä taianomaisen kaunis sound healing äänimaisema.

Tallenne ja muut materiaalit ovat käytössäsi 30 päivää kurssin ostosta lähtien. Huom. tämän kurssin hintaan ei sisälly jäsenyyttä Yin Your Skin Facebook-yhteisössä.

Ostettuasi paikan workshopiin, saat sähköpostiisi tunnukset kurssialustalle, josta löydät kaikki kurssimateriaalit.

Workshopissa tarvittavat välineet:

- Puhdistusöljy
- Hoitoneste
- Kasvoöljy
- Yin Your Skin Jalo Advanced Facial Gua Sha kasvolasta tai jokin muu gua sha väline

Kurssin hinta:
Alv 0 % 76,61 €
Alv 24 % 18,39 €
Yhteensä: 95,00 €