€27,00 EUR

Katja Kokko Oy (y-tunnus 2867119-9) (jäljempänä verkkokauppa) myy verkkokursseja luonnollisille tai juridisille henkilöille (jäljempänä asiakas). Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat ilmoitetaan arvonlisäverollisina. Tuotteet sisältävät arvonlisäveroa 24%.

Verkkokaupan yhteystiedot
Sähköposti: hello@yinyourskin.com

Tilaaminen
Tilaus astuu voimaan maksamalla verkkokaupan kassatoiminnossa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot sekä tuotteen hinnan. Tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse tilaushetkellä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistuksesta ilmenee tilattu tuote sekä hinta.

Maksaminen
Maksutapoina toimivat Stripe- ja Paypal maksuvälittäjien kautta yleisimät pankki- ja luottokortit. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. 

Toimitus ja palautus
Tuotteella ei ole palautusoikeutta. Verkkokurssin tilauksen voi peruuttaa 14 vrk kuluessa ostopäivästä lähtien, mikäli sen sisältöä ei ole avattu. Kurssialusta havaitsee automaattisesti, kun sisältö avataan.

Asiakkaan on välittömästi toimituksen jälkeen tarkastettava tuotteen toimivuus ja reklamoitava toimimattomuudesta tai muusta toimituksessa havaitusta virheestä ja puutteesta viivytyksettä.

Yin Your Skin® REST & RENEW (in Finnish)

Yin Your Skin® REST & RENEW Guided Relaxation Practice for inner peace & harmony (in Finnish)

Yin Your Skin REST & RENEW vie kehon ja mielen syvärentoutuneeseen transsiin. 30 minuutin mittainen ohjattu rentoutusharjoitus saattelee sinut arkistressin tuolle puolen. Kiristykset, huolet ja vastustuksen tunteet hellittävät, ja olo tasapainottuu. Harjoitus elvyttää tehokkaasti väsynyttä kehoa ja mieltä.

Yin Your Skin REST & RENEW on jooga nidra -tyylinen harjoitus. Jooga nidra (’yogic sleep’) on systemaattinen menetelmä, jossa keskitytään ohjauksen avulla rentouttamaan kaikki kehon osat, yksi kerrallaan. Harjoitus vie syvärentoutuneeseen tilaan, valveen ja unen rajamaille. Sillä on tehokkaasti palauttava ja hermostoa rauhoittava vaikutus. Harjoitus voi parantaa unenlaatua, kohottaa mielialaa ja tukea keskittymiskykyä.

REST & RENEW -äänimaiseman on säveltänyt ja tuottanut suomalainen säveltäjä ja artisti IRENE. Ohjattu harjoitus ja sitä tukeva musiikki vaikuttavat holistisesti. Antaudu kellumaan äänimaiseman seesteiseen avaruuteen. Joskus uudestisyntymiseen tarvitaan vain puoli tuntia.

Äänimaisema on maalattu kahdella instrumentilla: lauluäänellä ja kanteleella. Kokonaisuus on rauhoittava ja minimalistinen – samaan aikaan moderni ja ikiaikainen. Kalevalassa kanteleen vastustamaton ääni houkuttelee luokseen kaikki metsän olennot. Kokemuksemme mukaan sen resonanssi houkuttelee myös stressin ja uupumuksen pois kehosta.

Jos etsit reset-nappia, jolla katkaista stressin ja väsymyksen kierre, Yin Your Skin REST & RENEW tarjoaa sen arkeesi. Tee harjoitusta mihin tahansa aikaan päivästä. Se on tehokas virkistys kesken päivän tai palauttava harjoitus työpäivän päätteeksi. Suurimman hyödyn saat silloin, kun on aivan liian kiire pysähtyä 30 minuutiksi. Suosittelemme rentoutusta myös tehotorkkujen ja yöunien tueksi.

Harjoitus: Katja Kokko
Sävellys, tuotanto ja laulu: IRENE
Kanteleimprovisaatio: Maija Kauhanen
Kansitaide: Miika Saksi
Suomenkielinen ohjaus: Katja Kokko

REST & RENEW harjoituksen hinta on 27€ (sis. alv 24 %) ja se sisältää käyttöoikeuden 12 kuukaudeksi.