€149,00 EUR

Katja Kokko Oy (y-tunnus 2867119-9) (jäljempänä verkkokauppa) myy verkkokursseja luonnollisille tai juridisille henkilöille (jäljempänä asiakas). Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat ilmoitetaan arvonlisäverollisina. Tuotteet sisältävät arvonlisäveroa 24%.

Verkkokaupan yhteystiedot
Sähköposti: hello@yinyourskin.com

Tilaaminen
Tilaus astuu voimaan maksamalla verkkokaupan kassatoiminnossa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot sekä tuotteen hinnan. Tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse tilaushetkellä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistuksesta ilmenee tilattu tuote sekä hinta.

Maksaminen
Maksutapoina toimivat Stripe- ja Paypal maksuvälittäjien kautta yleisimät pankki- ja luottokortit. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. 

Toimitus ja palautus
Tuotteella ei ole palautusoikeutta. Verkkokurssin tilauksen voi peruuttaa 14 vrk kuluessa ostopäivästä lähtien, mikäli sen sisältöä ei ole avattu. Kurssialusta havaitsee automaattisesti, kun sisältö avataan.

Asiakkaan on välittömästi toimituksen jälkeen tarkastettava tuotteen toimivuus ja reklamoitava toimimattomuudesta tai muusta toimituksessa havaitusta virheestä ja puutteesta viivytyksettä.

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

Online workshop: aknen ja rosacean itsehoito

Tämä online workshop on suunniteltu ihon epätasapainotilojen hoitoon. Tulehduksellisissa ihon epätasapainotiloissa, kuten aknen ja rosacean hoidossa parhaat tulokset saavutetaan kokonaisvaltaisella hoidolla: hermoston rentouttamisella, vapauttamalla jännitystiloja koko kehosta, ravinnolla, ulkoisella ihonhoidolla ja kosmeettisella gua shalla, joka on räätälöity ihon epätasapainotiloille. Tämä kurssi ei keskity pelkkien oireiden hoitamiseen, vaan paneutuu niiden syihin.

Kurssin sisältö:

- Kolmen tunnin online workshop, jossa opetan sinulle ihon epätasapainotiloille räätälöidyn hoidon, joka perustuu manuaaliseen lymfaterapiaan ja sidekudosmanipulaatioon kosmeettisella gua shalla. Hoito toteutetaan käsin sekä Yin Your Skin NIVA Gua Sha lusikalla, jonka tarvitset osallistumista varten. Voit tilata lusikan täältä.

- Hoidon lisäksi online workshop sisältää luento-osuuden ihon epätasapainotilojen kokonaisvaltaisesta hoidosta. Tämä osuus käsittelee aihetta kiinalaisen lääketieteen näkökulmasta ja sisältää kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuvia ravintosuosituksia.

- Ravintoon liittyvät materiaalit ovat saatavilla myös kirjallisena kurssialustalla.

- Kurssilaiset saavat lisäksi käyttöönsä kaksi Yin Your Skin yin-joogaharjoitusta, 30 minuutin mittaisen Instant Vitality -harjoituksen ja 90 minuutin Full Transformation -harjoituksen, sekä 30 minuutin mittaisen Rest & Renew syvärentoutusharjoituksen.

- Kurssin hintaan sisältyy lisäksi pääsy suljettuun Yin Your Skin Facebook-ryhmään, josta löytyy runsaasti tallenteita gua sha -liveistä. Ryhmässä myös järjestetään säännöllisesti gua sha -livejä. 

 

Tallenne workshopista ja kaikki kurssin materiaalit ja joogaharjoitukset ovat käytössä 90 päivää kurssin ostosta lähtien.

 

Kurssin hinta:
Hinta alv 0 % 120,16 €
Alv 24 % 28,84 €
Yhteensä: 149,00 €